Δώνης: Θα αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό αν…

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης έριξε… βόμβα αποχώρησης από το τριφύλλι σε περίπτωση που δεν λυθούν κάποια προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη που δίνει κάθε εβδομάδα στη NOVA, ενόψει των αγώνων της Super League και δη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη άφησε ανοιχτό το μέλλον του στο τριφύλλι.

Ο Γιώργος Δώνης θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα επειδή είναι η δεύτερη χρονιά του στον Παναθηναϊκό και δεν είναι ένας επαγγελματίας που απλά δουλεύει επειδή αγαπάει τον σύλλογο και ήταν όνειρο του να γίνει προπονητής του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τον κόσμο για κάποια συγκεκριμένα πράγματα και τόνισε πως όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν πρέπει να μαθαίνουν από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουν.

Όταν αυτό επαναλαμβάνεται όμως η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλες τις ομάδες οι προπονητής αποφασίζουν και χτίζουν ομάδα με τα δικά τους θέλω. Εγώ εκπαιδεύω τους παίκτες και δουλεύω για την βελτίωση τους. Δεν ακολουθώ επιλογές ούτε τις ιδέες των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά να πηγαίνει με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δείξει ο χρόνος.
Ο Γιώργος Δώνης συνέχισε λέγοντας πως είναι η προσωπική του τοποθέτηση και πρέπει να προστατεύει την ομάδα που πρέπει να χτίζεται με τα δικά του θέλω και αφορά την επικοινωνία με το διοικητικό κομμάτι. Ο πράσινος κόουτς ήταν ξεκάθαρος και δεν θα επιτρέψει λάθη και την λάθος επικοινωνία του επιτελείου με τη διοίκηση.

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε με τους παίκτες γι’ αυτό. Δεν είμαι αρμόδιος να πω αν θα φέρει αναστάτωση το θέμα αυτό. Δεν θέλω να πω αν θα μιλήσω με τον κ. Αλαφούζο. Εγώ θα μείνω απερίσπαστος να πάω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Μ’ έχει στεναχωρήσει πολύ η κατάσταση. Θα έλεγα ότι είναι κάτι μεταξύ προπονητή και διοίκησης. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις. Αρκεί να θέλουν και οι δύο πλευρές. Αν δεν λυθούν κάποια εσωτερικά πράγματα θα αποχωρήσω.
Ο Δώνης αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν επίπτωση στην δουλειά του και την ομάδα και δεν ανοίγει καμία πόρτα, αλλά απλά ενημερώνει και θα φανεί αν είναι καμπανάκι, αλλιώς η κάθε πλευρά πρέπει να κοιτάζει το μέλλον της.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του και τόνισε πωςπάντα θα μιλάει όπου κι αν είναι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

«Πρέπει να προστατέψω τη δουλειά μου αλλά και την ομάδα. Δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις απλά ήθελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού να γνωρίζει ποια είναι τα δεδομένα», κατέληξε.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί