Δώνης: Όταν φύγω θα συνεχίσω να είμαι Παναθηναϊκός

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, το ματς με την ΑΕΛ, αλλά και το μέλλον του.

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αρχικά τοποθετήθηκε για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ.

«Θα θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ»
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πολύ μεγάλο βάθος, είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος, έχει ποιότητα και σίγουρα θα θέλαμε να τον αποφύγουμε στη συγκεκριμένη στιγμή. Υπάρχουν δύο παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας», είπε ο Γιώργος Δώνης.

Ο κόουτς του τριφυλλιού μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Super League και ακολουθεί η ΑΕΛ και τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση.

«Όνειρο ο Παναθηναϊκός»
Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε για το χειροκρότημα του κόσμου του Παναθηναϊκού και ανέφερε πως δεν αμφιβάλλει ποτέ ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη δικιά του προσπάθεια μαζί με αυτή της ομάδας και νιώθει ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο κομμάτι τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά πιο πολύ νιώθει ικανοποιημένος γιατί είχε ένα πολύ μεγάλο στόχο και ένα όνειρο κάποια στιγμή να είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι το πώς αισθάνομαι εγώ ο ίδιος εγώ αισθάνομαι πραγματικά πώς κάνω το καθήκον μου αυτό μπορεί να διαρκέσει άλλους έξι μήνες ή άλλο ένα χρόνο αλλά δεν ξέρω πως όταν θα φύγω θα φύγω χαρούμενος και θα συνεχίσω να είμαι Παναθηναϊκός…», είπε χαρακτηριστικά.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί