Δικαίωσε την ΑΕΚ ο αθλητικός δικαστής: Αποφεύγει το -2

Έναν από τους μεγαλύτερους «βραχνάδες» που την ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα έβγαλε από πάνω της η ΑΕΚ. Μετά την εκδίκαση των υποθέσεων Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου (που έγινε χθες, Τρίτη) ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάνθηκε υπέρ της «Ένωσης» σε αυτές που εγκυμονούσαν κίνδυνο τιμωρίας της. Συγκεκριμένα λοιπόν, ο πρόεδρος του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας, Φωτεινός Καλαφάτης, έκρινε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξοφλήσει τους δυο παίκτες και κατά συνέπεια […]

Έναν από τους μεγαλύτερους «βραχνάδες» που την ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα έβγαλε από πάνω της η ΑΕΚ. Μετά την εκδίκαση των υποθέσεων Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου (που έγινε χθες, Τρίτη) ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάνθηκε υπέρ της «Ένωσης» σε αυτές που εγκυμονούσαν κίνδυνο τιμωρίας της.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο πρόεδρος του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας, Φωτεινός Καλαφάτης, έκρινε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξοφλήσει τους δυο παίκτες και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης δυο βαθμών.

Την ίδια ώρα αποδέχθηκε και τυπικά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έλληνα τεχνικό (με την ΚΑΕ να έχει αναγνωρίσει την οφειλή και τον ίδιο να έχει στείλει σχετική επιστολή στον ΕΣΑΚΕ) και την αθώωσε και σε αυτή την υπόθεση.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί