Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα! Έλληνας παίχτης είναι πρώτος σκόρερ στην Τουρκία!

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Τραμπζονσπόρ επί της Καϊσέρισπορ,

σημειώνοντας δύο γκολ και επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη ψυχραιμία στη λεκτική επίθεση που δέχθηκε από οπαδό κατά τη διάρκεια του ματς, σε ένα επεισόδιο που όπως δήλωσε «συμβαίνει και στην Ελλάδα».

Στην κορυφή του πρωταθλήματος έστειλε την Τραμπζονσπόρ ο Τάσος Μπακασέτας, που πέτυχε δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Καϊσέρισπορ και ταυτόχρονα αναρριχήθηκε ο ίδιος στην 1η θέση των σκόρερ με 5 γκολ, ενώ έχει «μοιράσει» μέχρι τώρα και τρεις ασίστ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς πάντως, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο επεισόδιο του 44ου λεπτού της αναμέτρησης, όταν οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκε λεκτικά, με τον ίδιο να μην αντιδρά.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας υποστήριξε πως: «τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα», υποστήριξε ο Μπακασέτας και προσέθεσε: «Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

(newsit – φωτο: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί