Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Nations League

Η κλήρωση του UEFA Nations League 2022 πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την Εθνική μας ομάδα να μπαίνει στη διαδικασία από το Pot 2 της League C. Συγκεκριμένα, στον δρόμο της Ελλάδας θα βρεθούν η Βόρειος Ιρλανδία, το Κόσοβο και ένας εκ των Κύπρου και Εσθονίας. Οι δύο τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ ώστε να προκύψει […]

Η κλήρωση του UEFA Nations League 2022 πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την Εθνική μας ομάδα να μπαίνει στη διαδικασία από το Pot 2 της League C.


Συγκεκριμένα, στον δρόμο της Ελλάδας θα βρεθούν η Βόρειος Ιρλανδία, το Κόσοβο και ένας εκ των Κύπρου και Εσθονίας. Οι δύο τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ ώστε να προκύψει ο αντίπαλος της «γαλανόλευκης».

Θυμίζουμε πως η διοργάνωση αποτελείτε από τέσσερις κατηγορίες, που χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων (πλην της League D που έχει δύο γκρουπ) όπου και αγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Οι νικήτριες που θα προκύψουν από τον όμιλο της League A προκρίνονται στα τελικά, ενώ αυτές των κατώτερων Leagues προβιβάζονται στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, οι αγωνιστικές 1-4 θα διεξαχθούν από 2-14 Ιουνίου 2022 και οι 5-6, από 22-27 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί