Αυτό θα πει επιχειρηματικό δαιμόνιο! Ομάδα στη Γερμανία πούλησε 150.000 εισιτήρια για έναν αγώνα-“φάντασμα”!

Ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση εν μέσω κορωνοϊού,

πουλώντας εισιτήρια στο κοινό της για ένα ματς-φαντασμα.

Διαβάστε τι συνέβη.

Η κρίση του κορωνοϊού έχει γονατίσει οικονομικά αρκετές ομάδες, ωστόσο υπάρχει που κατάφερε να αντέξει χάρη στο δαιμόνιο μυαλό των ανθρώπων της.

Αναφερόμαστε στην Λοκομοτίβ Λειψίας, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, με το πάγωμα της αθλητικής δράσης να την φέρνει στο χείλος του γκρεμού αλλά να μένει όρθια χάρη σε μία ασύλληπτη έμπνευση.

Αυτή ήταν να διαφημίσει ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν “αόρατο αντίπαλο”, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου, με τους ανθρώπους της ομάδας της Σασονίας να βρίσκουν χορηγούς για να τους στηρίξουν στην προσπάθεια να πουλήσουν εισιτήρια, με την τιμή του καθενός στο 1 ευρώ, και να κάνουν πάταγο.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/5) ο σύλλογος, για το συγκεκριμένο ματς, που θα μεταδοθεί σε μία εβδομάδα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Λειψίας, έχουν πουληθεί πάνω από 150.000 εισιτήρια, με το ποσό των 150.000 ευρώ να θεωρείται χρυσάφι για τη σωτηρία της.

Μάλιστα, το νούμερο αυτό φέρνει και ένα ρεκόρ καθώς μέχρι πρότινος το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ματς της Λοκομοτίβ Λειψίας ήταν οι 120.000 που βρέθηκαν στο γήπεδό της για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων απέναντι στην Μπορντό, που έστειλε τους Γερμανούς στον τελικό της Αθήνας (ΟΑΚΑ) κόντρα στον Άγιαξ.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το λογαριασμό της Λοκομοτίβ Λειψίας στο Twitter, με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν έσπασε ένα ακόμα φράγμα: αυτό των 149.549 που είχαν βρεθεί στις εξέδρες του “Χάμπντεν Παρκ” το 1937 για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το Αγγλία-Σκωτία.

(sport24 – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί