Ξεσηκωμός στη Premier League επειδή έβαλαν αγώνες παραμονή των Χριστουγέννων

Σύλλογοι οπαδών και από τους 20 συλλόγους της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Αγγλία κάλεσαν την Πρέμιερ Λιγκ να ανακαλέσει την απόφαση του προγραμματισμού του ματς Γουλβς - Τσέλσι για την Παραμονή Χριστουγέννων φέτος.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου, αλλά μεταφέρθηκε για να πληρούνται οι απαιτήσεις μετάδοσης.

Η Ένωση Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την απόφαση «τεράστια κλωτσιά στα δόντια» για τους οπαδούς των αγώνων και έχει εκδώσει ξεχωριστές ανακοινώσεις από οργανισμούς στο δίκτυό της, επισημαίνοντας την αποδοκιμασία τους.

Ο σύλλογος Chelsea Supporters’ Trust είπε ότι θα παροτρύνει την Premier League να συμβουλευτεί τους οπαδούς για το θέμα και να ανακαλέσει την απόφαση σε μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί «πολύ σύντομα».

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ανέφερε:

«Από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για αυτό το θέμα, το Chelsea Supporters’ Trust ήταν ξεκάθαρο ότι η επιλογή αυτής της ώρας έναρξης θα θέσει άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο πολλών οπαδών που θα συμμετάσχουν. Αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα προσωπικού στο Molineux, αλλά και τα δρομολόγια των εορταστικών μεταφορών θα ταλαιπωρήσουν περαιτέρω τους οπαδούς.

Η αύξηση των απαιτήσεων προς τους πιστούς οπαδούς της Γουλβς της Τσέλσι σε μία δύσκολη περίοδο έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει πραγματοποιήσει αγώνα αυτή την ημερομηνία για 28 χρόνια. γιατί χρειάζεται να το κάνει τώρα;»

Από την πλευρά του ο σύλλογος Wolves 1877 Trust χαρακτήρισε την απόφαση «ανεύθυνη» και ισχυρίστηκε ότι η Premier League και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν σκέφτονται τους απλούς οπαδούς.

pixabay photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί