Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ακύρωσαν την προπόνηση κολύμβησης της Κυριακής για τη μικτή σκυταλοδρομία τριάθλου, μετά την πρόσφατη δυνατή βροχόπτωση που επηρέασε τα επίπεδα ποιότητας του νερού στον ποταμό Σηκουάνα.
Η απόφαση ελήφθη αργά το Σάββατο, αφού οι δοκιμές έδειξαν ότι η ποιότητα του νερού δεν πληρούσε το απαιτούμενο όριο μετά τη βροχή στις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.
Η μικτή σκυταλοδρομία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.
«Περιμένουμε βελτίωση των συνθηκών τις επόμενες ώρες, αλλά όχι σε επίπεδο στο οποίο μπορεί να γίνει η εξοικείωση με την κολύμβηση που προγραμματίζεται για αύριο», ανέφεραν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.
«Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συνθήκες, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την εξοικείωση με την κολύμβηση απόψε».
Η ρύπανση στον Σηκουάνα μετά από έντονες βροχοπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα ανδρών για μία ημέρα, αφού οι προπονήσεις κολύμβησης ακυρώθηκαν δύο συνεχόμενες ημέρες.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα
- Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Πώς θα δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς
- Οι Ουκρανοί γνωστοποίησαν ότι αποχώρησαν από την πόλη Σιβέρσκ
- Μαυροβούνιο: Άρση της υποχρέωσης θεώρησης για Τούρκους υπηκόους
- Μάλλον τα πράγματα σε σχέση με αυτό που θέλει ο Τραμπ δεν είναι και τόσο εύκολα
- Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ









