Νέος ξαφνικός θάνατος σοκάρει τον παγκόσμιο αθλητισμό! Πέθανε 32χρονη ολυμπιονίκης!

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 36χρονης Kristen Mitchell από την Αυστραλία.

Η Αμερικανίδα σπρίντερ και χρυσή Ολυμπιονίκης Τόρι Μπόουι (Tori Bowie) πέθανε σε ηλικία μόλις 32 ετών, προκαλώντας σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε την πολύ θλιβερή είδηση ότι η Tori Bowie απεβίωσε», ανέφερε η Icon Management Inc. σε ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης. «Χάσαμε μια πελάτισσα, αγαπημένη φίλη, κόρη και αδελφή. Η Tori ήταν μια πρωταθλήτρια… ένας φάρος φωτός που έλαμπε τόσο έντονα! Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε η εταιρεία.

Ο κάτοχος του αμερικανικού ρεκόρ και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Noah Lyles ηγήθηκε των αφιερωμάτων στην Bowie.

Ο ίδιος απάντησε στην ανακοίνωση του γραφείου διαχείρισης της στο Twitter, λέγοντας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. ‘Μόλις είχα ακούσει ότι θα πήγαινε με την αδελφή της στην πατρίδα της και τώρα αυτό. Μου ραγίζει η καρδιά όταν το ακούω και θα έχω την οικογένεια στις προσευχές μου».

Η Bowie κέρδισε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρων, αφού πρώτα είχε πάρει το ασημένιο στα 100 μέτρα και το χάλκινο στα 200 μέτρα. Ένα χρόνο αργότερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2017 στο Λονδίνο, ήταν νικήτρια στα 100μ. και στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.

(ethnos – freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί