ΕΠΟ: Κατατέθηκε η τροπολογία για τους εν ενεργεία διαιτητές ώστε να μπορούν να εκλέγονται στα καταστατικά όργανα

Αναμένεται να εγκριθεί.

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία δίδεται το δικαίωμα στον δευτεροβάθμιο φορέα διαιτητών ποδοσφαίρου να καταστεί μέλος της ΕΠΟ και παράλληλα παρέχεται στους εν ενεργεία διαιτητές ποδοσφαίρου το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στα καταστατικά όργανα τόσο των πρωτοβάθμιων όσο και του δευτεροβάθμιου φορέα διαιτησίας, καθώς επίσης και στα καταστατικά όργανα της ΕΠΟ.

Με την ίδια τροπολογία δίδεται η δυνατότητα, να ανατεθεί, με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του αρμόδιου για τον Αθλητισμό υπουργού, στο ΤΑΙΠΕΔ, η διεξαγωγή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου διαγωνισμού για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που διαχειρίζονται το ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ (ΕΧΚΒ) και το ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ.

Η τροπολογία κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας». Το νομοσχέδιο αυτό εισάγεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη, 21/02/2023.

(απεμπε – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί