Ελλάδα – Τσεχία: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Eurobasket 2025 με ντεμπούτο Σπανούλη

Ξεκινάει ένα νέο “κεφάλαιο” για την Εθνική μπάσκετ. Η Ελλάδα υποδέχεται στο κατάμεστο Στάδιο ΣΕΦ την Τσεχία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025 και στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της… επίσημης αγαπημένης.

Ελλάδα και Τσεχία βρίσκονται στον 6ο προκριματικό όμιλο, μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία, με τις τρεις πρώτες ομάδες να παίρνουν το “εισιτήριο” και την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνει το καλοκαίρι του 2025 στα γήπεδα της Κύπρου, Λετονίας, Φινλανδίας και Πολωνίας.

Να αναφέρουμε ότι απόψε η Μεγάλη Βρετανία υποδέχεται την Ολλανδία, στο άλλο ματς της πρεμιέρας του 6ου ομίλου.

Η δωδεκάδα της Ελλάδας (Βασίλης Σπανούλης): Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος.

Η δωδεκάδα της Τσεχίας (Ντιέγκο Οκάμπο): Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα), Οντρέι Σέναλ (Νίμπουρκ), Γιάρομιρ Μπόχατσικ (Νίμπουρκ), Βόιτσεχ Χρούμπαν (Σολέ), Ντέιβιντ Γέλινεκ (Μούρθια), Τόμας Κίζλινκ (Ανβίλ), Βόιτσεχ Σίκορα (Πίσεκ), Οντρέι Μπάλβιν (Προμετέι), Ντέιβιντ Μπομ (Μπούργος), Λούμπος Κόβαρ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Κριζ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Πέτερκα (Μπράουνσβαϊγκ).

(newsit – freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί