Ήταν συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου 2017 όταν το Τριφύλλι έδινε την τελευταία του παράσταση στα ευρωπαϊκά γήπεδα αντιμετωπίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές για τη φάση των πλέι-οφ του Europa League.
Το τελευταίο ματς του Τριφυλλιού
Οι Πράσινοι πήγαιναν για την απόλυτη ανατροπή, αφού στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι Βάσκοι είχαν φύγει νικητές με σκορ 3-2, ενώ μέχρι το 60ό λεπτό βρίσκονταν πίσω με 0-2.
Στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Αθλέτικ με 1-0 με γκολ του Ίκερ Μουνιαΐν, ύστερα από φοβερή συνεργασία των Βάσκων στο 22ο λεπτό.
Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε δοκάρι στο 41 με τον Τσάβες, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την πολυπόθητη ανατροπή που θα τον έβαζε στους ομίλους του Europa League και έτσι ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (66′ Μολίνς), Λουντ (68′ Άλτμαν), Λουτσιάνο, Τσάβες (74′ Δώνης).
Μόνο ο Κουρμπέλης έχει παραμείνει στο ρόστερ
Από εκείνο το ρόστερ έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Παίκτες ήρθαν, άλλοι αποχώρησαν, όπως και προπονητές αλλά αυτά τα πέντε χρόνια υπάρχει ένας κοινός άξονας που λέγεται Δημήτρης Κουρμπέλης.
Ο έλληνας χαφ έχει παραμείνει στο ρόστερ και συνεχίζει να ηγείται της προσπάθειας των Πρασίνων για την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
(πηγή:top10.gr – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο