Αρτέτα: «Στα πρώτα 10-15 λεπτά υποφέραμε»

Αρτέτα: «Στα πρώτα 10-15 λεπτά υποφέραμε» O Μικέλ Αρτέτα παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το «διπλό» της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού, ότι οι «κανονιέρηδες» υπέφεραν στα πρώτα 10-15 λεπτά, ενώ υπογράμμισε, ενόψει της ρεβάνς επί αγγλικού εδάφους, ότι το έργο της ομάδας του θα είναι και πάλι δύσκολο, αλλά «μετράει ότι έχουμε βάλει ένα γκολ». […]

Αρτέτα: «Στα πρώτα 10-15 λεπτά υποφέραμε»

O Μικέλ Αρτέτα παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το «διπλό» της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού, ότι οι «κανονιέρηδες» υπέφεραν στα πρώτα 10-15 λεπτά, ενώ υπογράμμισε, ενόψει της ρεβάνς επί αγγλικού εδάφους, ότι το έργο της ομάδας του θα είναι και πάλι δύσκολο, αλλά «μετράει ότι έχουμε βάλει ένα γκολ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανίας τεχνικός:

-Για το αποτέλεσμα:
«Σε ένα γήπεδο τέτοιο με τέτοια ατμόσφαιρα δεν γίνεται να μην είσαι χαρούμενος όταν παίρνεις τη νίκη. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κερδίσαμε και εμπειρία αλλά και διδαχθήκαμε πολλά σημαντικά για την εξέλιξη της ομάδας και παικτών. Στα πρώτα 10-15 λεπτά υποφέραμε. Υποχρεωθήκαμε να κυνηγάμε τους αντιπάλους παίκτες αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

-Για την άμυνα της Άρσεναλ:
«Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να απολαύσουν να παίζουν άμυνα. Και σήμερα είδα να παίζουν με καρδιά. Οι παίκτες είχαν άλλη συμπεριφορά. Έχουμε δουλέψει πολύ στο να κρατάμε κοντά τις γραμμές και αυτό θα το συνεχίσουμε».

-Για το μυστικό της νίκης και τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου:
«Έπρεπε να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά και μας ικανοποιεί. Το γόνατο του Σωκράτη γύρισε. Επαιζε και σε θέση που δεν την έχει συνηθίσει. Θα δούμε τι συμβαίνει».

-Εάν θεωρεί ότι ήταν τυχερή η ομάδα του:
«Στα πρώτα δέκα λεπτά ήμασταν τυχεροί μπορέι να πει κανείς. Αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός στα τελευταία 10-15 λεπτά. Άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι λογικό. Κάτι δίκαιο».

-Εάν περίμενε τόσο δύσκολο το ματς:
«Ήξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εχω δει τα στατιστικά του Ολυμπιακού στα τελευταία δύο χρόνια. Η ρεβάνς θα είναι και πάλι δύσκολη και διαφορετική. Μετράει ότι έχουμε βάλει ένα γκολ».

-Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη:
«Ήταν φανταστική. Πρέπει να είστε πραγματικά υπερήφανοι. Έχουμε καλές ατμόσφαιρες και στην Αγγλία αλλά εδώ είναι ανώτερη από πολλά. Σαφώς και επηρέασε τους παίκτες μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί