Άρης: Αυτά ισχύουν με Ιντέγε και Κόρχουτ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν σταματήσει εξαιτίας των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, όμως οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με δεδομένες, φυσικά και τις δυσκολίες που δημιουργούν τα νέα δεδομένα, καθώς η αναβολή των πλέι οφ στέρησε από την ΠΑΕ Άρης σημαντικά έσοδα. Ο Θόδωρος […]

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν σταματήσει εξαιτίας των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, όμως οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με δεδομένες, φυσικά και τις δυσκολίες που δημιουργούν τα νέα δεδομένα, καθώς η αναβολή των πλέι οφ στέρησε από την ΠΑΕ Άρης σημαντικά έσοδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει πρώτα να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και στη συνέχεια θα προχωρήσει τις υποθέσεις της ανανέωσης των συμβολαίων των παικτών που λήγουν τον Ιούνιο.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης φαίνεται οτι θα αναλάβει προσωπικά το θέμα του Ιντέγε. Υπάρχει κοινή επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, σε καμιά περίπτωση όμως ο Άρης δεν πρόκειται να δώσει και πάλι συμβόλαιο ύψους 500.000 ευρώ σε κανέναν παίκτη.

Σε οτι αφορά τον Μιχαϊ Κόρχουτ, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να πέσουν οι υπογραφές. Οι δυο πλευρές αναμένεται να έχουν νεα επικοινωνία το επόμενο χρονικό διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα.

Από to10, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί