Ο 37χρονος Ισπανός τενίστας θα αντιμετώπιζε τον Μίλος Ράονιτς για τον 1ο γύρο του BNP Paribas Open, περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρει την οριστική του απόφαση και -επικαλούμενος λόγους αγωνιστικής ανετοιμότητας- τελικά ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά.
“Με μεγάλη λύπη θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το υπέροχο, αυτό, τουρνουά. Όλοι ξέρουν πόσο λατρεύω αυτό το μέρος και πόσο ήθελα να αγωνιστώ στο Indian Wells. Γι’αυτό ήρθα και νωρίς στην έρημο, να προπονηθώ και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και όλοι ξέρετε ότι έδωσα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά δεν είμαι έτοιμος να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο, σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.
Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου και τους χιλιάδες φιλάθλους. Θα μου λείψετε όλοι και είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα έχει μεγάλη επιτυχία” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ σε ανάρτησή του.
Να αναφέρουμε ότι από τη δήλωση του Ναδάλ, απουσίαζε το κλασικό “Θα τα πούμε του χρόνου” που γράφουν σε τέτοιες περιπτώσεις οι περισσότεροι αθλητές. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά ότι αυτή θα είναι η τελευταία του επαγγελματική χρονιά, όλα δείχνουν ότι πιθανότατα ο Ράφα Nαδάλ διανύει την τελευταία του σεζόν στο χώρο του τένις.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
Κύρια Θέματα

















