Αποκλεισμός τριών ετών σε τενίστες για πλαστά πιστοποιητικά

Μέχρι και με αποκλεισμό τριών ετών από κάθε διοργάνωση θα τιμωρούνται οι τενίστες που προσκομίζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Αυτό αναφέρει η γαλλική «Equipe» σε δημοσίευμά της με αφορμή το θέμα του εμβολιασμού και τη συμμετοχή στο Australian Open. Πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε η ATP θέλοντας να αποτρέψει κάποιους αθλητές από το να χρησιμοποιήσουν πλαστά πιστοποιητικά […]

Μέχρι και με αποκλεισμό τριών ετών από κάθε διοργάνωση θα τιμωρούνται οι τενίστες που προσκομίζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Αυτό αναφέρει η γαλλική «Equipe» σε δημοσίευμά της με αφορμή το θέμα του εμβολιασμού και τη συμμετοχή στο Australian Open.

Πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε η ATP θέλοντας να αποτρέψει κάποιους αθλητές από το να χρησιμοποιήσουν πλαστά πιστοποιητικά για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, και την ίδια στιγμή να δείξει ότι θα έχει μηδενική ανοχή στο θέμα.

Θυμίζουμε πως προ ημερών οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Open είχαν ενημερώσει ότι οριστικά θα μπορέσουν να πάρουν μέρος μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί