Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένη στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως έχει αρχίσει η προεργασία για την επόμενη σεζόν, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την διεκδίκηση των στόχων της.
Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, δεν αποκλείεται άμεσα και συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Ιγκόρ Κορνέεφ, με τον οποίο φέρεται να έχει συζητήσει αρκετά ο Ιβάν Σαββίδης και στη Ρωσία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών. Οι ανακοινώσεις φαίνεται πως θα έρθουν μετά τη λήξη της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην ομάδα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Μία από αυτές είναι του Μπάμπα και του Κρμέντσικ. Επίσης, υπάρχουν οι δανεικοί που επιστρέφουν (Μπίσεσβαρ και Εσίτ), ενώ όλα δείχνουν πως η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Δένδιας: Η Πολεμική Αεροπορία εισέρχεται σε μια νέα εποχή – Χρόνια πολλά στους πιλότους μας
- Από 14 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
- Υπερταμείο: Ο προγραμματισμός για τα ΕΛΤΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να εξοικειώσει την κοινωνία με την Ακροδεξιά
- Εξελίξεις στη Βουλγαρία με ρωσικό διυλιστήριο: Το κράτος θέλει να το πάρει υπό τον έλεγχό του
- Η Β. Κορέα προειδοποιεί μετά την άφιξη ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην περιοχή
- Σποτ της ΚΝΕ: «Νέο αφεντικό ήρθε στην Πρεσβεία, χλαπάτσες και σαλιάρηδες μας φέρνουν αηδία»
- Δανία: Η κυβέρνηση απαγόρευσε σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών την πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα
- Πηγές του ΥΠΕΘΟΟ: Το φορολογικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία
- Νορβηγία: Ψηφιακές λύσεις – Ο ταχυδρόμος ίσως να χτυπά μόνο μια φορά









