• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League για δυο εβδομάδες – Στον «αέρα» και το πρωτάθλημα

Αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League για δυο εβδομάδες – Στον «αέρα» και το πρωτάθλημα

Η Super league κινήθηκε με βάση το ΦΕΚ και την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ανέστειλε τη διεξαγωγή αναμετρήσεων για τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών


ΗSuper League με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε την απόφαση αναστολής των αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομής μέχρι τις 25 Μαρτίου, ακολουθώντας το ΦΕΚ και την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, λόγω του κοροναϊού. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι το αν θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα των ανδρών, καθώς υπάρχει το αίτημα του ΠΣΑΠ για αναστολή των πρωταθλημάτων, καθώς υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της λίγκας και των ομάδων, που εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της Κ.Υ.Α. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 16838/2020 (ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020) για προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) για 14 ημέρες, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών – μαθητών που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League Ελλάδα (Super League K19, Super League K17, Super League K15), των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση της Δημόσιας Υγείας, η Super League εναρμονίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση και αναστέλλει τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Υποδομής για 14 ημέρες (ήτοι έως 25/3/2020)».

(Ethnos – φωτο:pexels)