Ανακοινώνει Χασάν ο Ολυμπιακός, «πάγωσαν» του Ποντένσε και του Τσιμίκα

Ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται σήμερα να γίνει κι επίσημα ξανά παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Αιγύπτιος φορ πέρασε χθες τις ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής, σήμερα θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί ως δανεικός από την Μπράγκα με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο 27χρονος άσος έχει να αγωνιστεί από τις 14 Οκτωβρίου, καθώς στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Πλέον είναι υγιής, αλλά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό εδώ και τρεισήμισι μήνες. Η έλευση του Χασάν ίσως φέρει εξελίξεις και για τον Πάολο Γκερέρο, ο οποίος είναι εκτός βασικών πλάνων εσχάτως και αναζητεί ομάδα, με προτίμηση στην πατρίδα του, την Ισπανία.

Την ίδια στιγμή, η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς δεν προχωρά και αυτή τη στιγμή θεωρείται «χαλασμένη». Στις τελικές συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών προέκυψαν ανυπέρβλητα εμπόδια και οικονομικές διαφορές, που με τα τωρινά δεδομένα δεν επιτρέπουν να κλείσει το deal. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή και μένει να φανεί αν θα υπάρξει επαναπροσέγγιση ή όχι.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα έχει «παγώσει» για τα καλά και πολύ πιο πιθανή είναι η αποχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη. Για τον αναπληρωματικό αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν επαφές με την Μαγιόρκα, που τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς. Στην έξοδο βρίσκονται και οι δύο Γιασίν, Μπενζιά και Μεριά, με τον πρώτο μια ανάσα από την Ντιζόν και τον δεύτερο να έχει ζήτηση στην Τουρκία.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί