Αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κατά του Βρυώνη κάνει ο ΠΑΟΚ

Την απόφαση να κάνει αναφορά κατά του Γεράσιμου Βρυώνη, μέλους της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ στον Άρειο Πάγο πήρε ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα ενημερώνει ο ΠΑΟΚ ο λόγος της απόφασης αυτής είναι το γεγονός ότι ο κ.Βρυώνης δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της συνιδιοκτησίας. Μία απόφαση […]

Την απόφαση να κάνει αναφορά κατά του Γεράσιμου Βρυώνη, μέλους της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ στον Άρειο Πάγο πήρε ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα ενημερώνει ο ΠΑΟΚ ο λόγος της απόφασης αυτής είναι το γεγονός ότι ο κ.Βρυώνης δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της συνιδιοκτησίας. Μία απόφαση που έδωσε το δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να είναι διάδικοι στο CAS στο οποίο πρόκειται να προσφύγει η ΠΑΕ.

Πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την ίδια ημέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας, αυτής του Ιάλυσου κατά της Ιεράπετρας συντάχθηκε άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η παρέμβαση σε μια πειθαρχική δίκη. Μια απόφαση την οποία οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά την χαρακτηρίζουν ως ορθή και σύμφωνη με όσα αναφέρει και ο κανονισμός της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί