Ακόμα και οι Σκοπιανοί στα μπαράζ του μουντιάλ!!! Η Ελλάδα του Φανσιπ δεν νίκησε ούτε μία φορά το Κόσοβο

Την ώρα που η Ελλάδα φέρνει ισοπαλίες με το Κόσοβο και παίζει ντέρμπι με την Γεωργία, τα Σκόπια πάνε να διεκδικήσουν στα μπαράζ την πρόκριση το Μουντιάλ…

Τα Σκόπια, η ομάδα που δεν είχε τερματίσει ποτέ πάνω από την 4η θέση σε όμιλο προκριματικών Μουντιάλ, εξασφάλισε τη 2η θέση στον 10ο όμιλο με το 3-1 επί της Ισλανδίας και θα διεκδικήσει την παρθενική της παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω μπαράζ.

Αν παίρνανε οι παίκτες της Εθνικής νίκες αντί για ισοπαλίες στα ματς με την Γεωργία στην Θεσσαλονίκη και τα δύο με το Κόσοβο θα ήμασταν δεύτεροι στον όμιλο. Δεν έγινε αυτό γιατί με κατώτερες ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη.

«Φαίνεται ότι έχει προβάδισμα η παραμονή του Φαν’ τ Σχιπ, γιατί τον θέλουν και οι παίκτες, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο πως θα παραμείνει. Δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού μέχρι πριν λίγες ώρες, όμως είναι θέμα χρόνου και δεν θα καθυστερήσει. Θα είναι σίγουρα παρών και κάποιος από τη διοίκηση σε αυτή την συνάντηση». Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ! Εν αναμονή των εξελίξεων!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί