Αγριο ξύλο σε οπαδό του Παναθηναϊκού – Γλίτωσε από θαύμα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο τάι μπρέικ 3-2 σετ τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στον πρώτο τους αγώνα για τους «32» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και ετοιμάζεται για την πρόκριση στους «16», ενόψει της ρεβάνς στο Μαρούσι την επόμενη εβδομάδα, όπου προκρίνεται σίγουρα με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Ωστόσο η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ […]

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο τάι μπρέικ 3-2 σετ τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στον πρώτο τους αγώνα για τους «32» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και ετοιμάζεται για την πρόκριση στους «16», ενόψει της ρεβάνς στο Μαρούσι την επόμενη εβδομάδα, όπου προκρίνεται σίγουρα με νίκη με οποιοδήποτε σκορ.


Ωστόσο η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ λίγο έλειψε να προκαλέσει τεράστια ζημιά σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, που αποφάσισε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Καθώς οι κάφροι, δεν έχουν πατρίδα.

Ο εν λόγω φίλαθλος του Παναθηναϊκού είχε πάει μόνος του στο κλειστό γήπεδο της Μακάμπι, με μια σημαία του Τριφυλλιού, με σκοπό να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ωστόσο δέχθηκε επίθεση δεκάδων οπαδών της Μακάμπι, οι οποίοι τον χτύπησαν άσχημα και του πήραν το πράσινο λάβαρο, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι μόλις αντιλήφθηκαν τις άγριες σκηνές που εκτυλίσσονταν στην εξέδρα και τον ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού, αντέδρασαν άμεσα, πήγαν κοντά του και προσπάθησαν να τον προστατέψουν. Αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Με τον οπαδό του Τριφυλλιού να μεταφέρεται σε άλλη πλευρά του γηπέδου με την ασφάλεια να είναι κοντά του.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί