ΑΕΚ: Το μήνυμα του Χιμένεθ

Ο τομέας της ψυχολογίας είναι από τους βασικότερους στους οποίους πρέπει να δώσει έμφαση ο Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αντιστρέψει την κατάσταση στα Σπάτα. Ο Ισπανός τεχνικός το γνωρίζει καλά αυτό, είναι άλλωστε και από τα δυνατά του στοιχεία. Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο 56χρονος τεχνικός της Ενωσης μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση της […]

Ο τομέας της ψυχολογίας είναι από τους βασικότερους στους οποίους πρέπει να δώσει έμφαση ο Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αντιστρέψει την κατάσταση στα Σπάτα. Ο Ισπανός τεχνικός το γνωρίζει καλά αυτό, είναι άλλωστε και από τα δυνατά του στοιχεία.


Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο 56χρονος τεχνικός της Ενωσης μίλησε στους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας και φρόντισε να τους περάσει σαφές μήνυμα αφού μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αφήστε τις δικαιολογίες. Ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε τώρα να πάρουμε τα ματς που ακολουθούν και είναι πολύ κρίσιμα».

O Παναγιώτης Κονέ από την άλλη, φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ζεστά τα νέα του καθήκοντα κι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο παλαίμαχος άσος δεν έχει χάσει χρόνο και από την πρώτη μέρα επιστροφής των ποδοσφαιριστών στα Σπάτα σύμφωνα με την «Ωρα» άρχισε τα τετ α τετ με τον καθένα ξεχωριστά.

Με κάποιους άλλωστε έχει υπάρξει και συμπαίκτης ενώ τώρα μαθαίνει και τους υπόλοιπους. Στόχος του Κονέ είναι η ανύψωση του ηθικού των παικτών αλλά και να τους δείξει πως υπάρχει πίστη στις δυνατότητές τους. Η κίνησή του αυτή αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τους ποδοσφαιριστές.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί