ΑΕΚ: Δοκιμάζει και μπαίνει ο Στάνκοβιτς

Αντίστροφα μετρά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την επιστροφή του στη δράση. Η αποκατάσταση του Αυστριακού γκολκίπερ της ΑΕΚ μετά τον καθαρισμό που έκανε στο γόνατο στις 7 Δεκεμβρίου πήγε πολύ καλά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της «Ένωσης». Πιθανότατα δεν πρόκειται να παίξει στο ματς της Τετάρτης στη Λαμία, αλλά έχει […]

Αντίστροφα μετρά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την επιστροφή του στη δράση. Η αποκατάσταση του Αυστριακού γκολκίπερ της ΑΕΚ μετά τον καθαρισμό που έκανε στο γόνατο στις 7 Δεκεμβρίου πήγε πολύ καλά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της «Ένωσης».


Πιθανότατα δεν πρόκειται να παίξει στο ματς της Τετάρτης στη Λαμία, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια σε ένα από τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν, για πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Όλα δείχνουν πως στον αγώνα της Τετάρτης κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ξανά ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος με εξαίρεση το λάθος που έκανε στο επαναληπτικό ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά την περασμένη Πέμπτη (1-1) έχει σταθεί πολύ καλά στο διάστημα της απουσίας του βασικού τερματοφύλακα της «Ένωσης».


Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν αδιάκοπα τις προπονήσεις και τις μέρες των γιορτών. Παρότι υπήρχε αρχικά σκέψη να μην γίνει προπόνηση την Πρωτοχρονιά, τελικά έχει οριστεί κανονικά προπόνηση, απλώς θα γίνει απόγευμα και όχι πρωί.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί