Θέμα στα ΜΜΕ συνεχώς οι περίεργες θεάσεις: Μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στον ουρανό πάνω από την πόλη του Ιλινόις

Η αστυνομία σε μια πόλη του Ιλινόις προσπαθεί να εντοπίσει ένα μυστηριώδες λευκό ή ημιδιαφανές αντικείμενο που φαίνεται να πετά στον ουρανό τη μέρα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Prophetstown, Bruce Franks, είπε ότι ήταν εκτός υπηρεσίας την Τετάρτη όταν έλαβε κλήση από έναν υπάλληλο στο Todd’s Tire and Auto, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος για να παρακολουθήσει ένα μυστηριώδες αντικείμενο στον ουρανό.

Μάρτυρες περιέγραψαν το αντικείμενο ως ένα λευκό ή ημιδιαφανές μπαλόνι προσαρτημένο σε μια δομή κουτιού και αυτό που είπαν ορισμένοι θεατές φαινόταν ότι ήταν κόκκινος φωτισμός (δείτε ΕΔΩ).

Ο Franks είπε ότι το αντικείμενο ήταν ακίνητο στον ουρανό για αρκετή ώρα.

Ο αστυνομικός Boyd Van Dellen είπε ότι η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να αναγνωρίσει το αντικείμενο, αλλά δεν πιστεύει ότι προέρχεται από το διάστημα — ή από την Κίνα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είπε ότι δεν είχε εκτοξεύσει κανένα μπαλόνι στην περιοχή πρόσφατα. Ο Van Dellen είπε ότι ο οργανισμός πρότεινε ότι μπορεί να είναι ένα ερευνητικό μπαλόνι που εκτοξεύτηκε από άλλη οντότητα.

Είπε ότι το τοπικό αεροδρόμιο ειδοποιήθηκε για το αντικείμενο σε περίπτωση που αποτελούσε κίνδυνο για την τοπική εναέρια κυκλοφορία.

Ένας αριθμός μπαλονιών σε σχήμα δάκρυ προηγουμένως πυροδότησε εικασίες για ξένη επιτήρηση ή δραστηριότητα UFO πάνω από το Phoenix στις αρχές Απριλίου, αλλά τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν αργότερα ως μετεωρολογικά μπαλόνια Thunderhead που χειριζόταν η εταιρεία Aerostar.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί