ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Νέος ιδιοκτήτης του Twitter ο Έλον Μασκ! Αλλάζουν όλα στα social media

Είναι οριστικό!

Ο Έλον Μασκ είναι το νέο αφεντικό του twitter!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η πρόταση του Μασκ έγινε αποδεκτή το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα στην ημέρα μάλιστα θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει την Twitter για 54,20 δολάρια ανά μετοχή, ή περίπου 43 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Η εταιρεία επρόκειτο αρχικά να αρνηθεί τη συμφωνία και είχε μάλιστα υιοθετήσει το λεγόμενο «δηλητηριώδες χάπι» για να αποτρέψει μια πιθανή εχθρική εξαγορά.


ΩΣΤΟΣΟ, η Twitter έγινε πιο δεκτική σε ενδεχόμενη εξαγορά αφότου ο Μασκ αποκάλυψε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 46,5 δισ. δολαρίων από ομάδα τραπεζών με επικεφαλής την Morgan Stanley.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλον Μασκ έχει υποσχεθεί να μετατρέψει το twitter σε έναν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ δίχως καμία απολύτως λογοκρισία!

Μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν, καθώς και αντιδράσεις από τη διεθνιστική ελίτ που θέλει να ελέγξει απόλυτα το διαδίκτυο (Θυμηθείτε ΕΔΩ) και πλέον έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο εμπόδιο.

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί