Το δίκτυο 5G στην Κίνα καλύπτει κάθε πόλη στη χώρα, όπως επίσης και ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των κινεζικών χωριών, όπως δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής .
Η Κίνα έχει οργανώσει ένα πρωτοποριακό παγκοσμίως δίκτυο πληροφορικής και επικοινωνιών, με 3,84 εκατομμύρια σταθμούς βάσης 5G, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 60% του συνόλου σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.
Από τη χορήγηση των πρώτων αδειών χρήσης τεχνολογίας 5G στην Κίνα για εμπορική χρήση πριν από πέντε χρόνια, η τεχνολογία αυτή, ενσωματώθηκε σε πολλούς τομείς, όπως, στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στα ορυχεία, στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης, με την προώθηση και την εφαρμογή της να κλιμακώνεται σε μεγάλο βαθμό.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
- Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ
