Η τεχνητή νοημοσύνη προλαμβάνει απάτες σε ψηφιακές πληρωμές- Στρατηγική συνεργασία κολοσσών

Η συνεργασία της Viva Wallet με την Fraudio στοχεύει στην πρόληψη της απάτης σε πληρωμές.

Tη συνεργασία της με τη Fraudio που εστιάζει στην εξάλειψη της απάτης που αφορά στις πληρωμές και στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ανακοίνωσε η Viva Wallet, η πρώτη ευρωπαϊκή Neobank με υποκαταστήματα σε 23 χώρες στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Fraudio είναι μια εταιρεία του χρηματοοικονομικού τομέα (fintech) με έδρα το ‘Αμστερνταμ που έχει ως στόχο την πρόληψη της απάτης στις πληρωμές και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αυτή η στρατηγική συνεργασία παρέχει στη Viva Wallet ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της απάτης. Εγγυάται ότι οι πελάτες της Viva Wallet, τόσο από την πλευρά των εμπόρων όσο και από την πλευρά των καρτούχων, έχουν πρόσβαση σε μια πλήρως ασφαλή υποδομή πληρωμών για όλες τις λειτουργίες τους. Η Viva Wallet έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει τον χρόνο της και τους πόρους της στις βασικές της δραστηριότητες, ενώ η Fraudio αναλαμβάνει την καταπολέμηση της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τη Viva Wallet να προετοιμάσει τις λειτουργίες της για τη μεγάλη ανάπτυξη των επόμενων χρόνων.

Με έδρα την Ολλανδία, η Fraudio ανέπτυξε την επόμενη γενιά ανίχνευσης απάτης & AML με την τεχνολογία AI. Το AI Machine learning είναι ιδανικό για τον εντοπισμό απάτης, καθώς είναι ακριβές, γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό – επιπλέον, μαθαίνει και εξελίσσεται αυτόματα. Ο κεντρικός εγκέφαλος AI της Fraudio εκπαιδεύεται σε δισεκατομμύρια συναλλαγές και συνεχίζει να αναπτύσσεται καθημερινά.

«Η στενή συνεργασία με τη Viva Wallet μας έχει εμπνεύσει με πολλούς τρόπους μέχρι στιγμής. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι το όραμα της εταιρείας είναι τόσο σαφές , που μπορείτε να το αντιληφθείτε αν έρθετε σε επαφή με οποιονδήποτε από τις ομάδες τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε μια εταιρεία που, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ήδη και θα γίνει ακόμα περισσότερο κυρίαρχος παίκτης στο χώρο της αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο σκοπεύει να βρεθεί, πρόσθεσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fraudio, João Moura.

photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί