Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η Λίντα Γιακαρίνο, μέχρι πρότινος υπεύθυνη διαφήμισης στον όμιλο NBCUniversal, θα αναλάβει τη θέση της γενικής διευθύντριας του Twitter, έξι μήνες αφού αγόρασε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Είμαι ενθουσιασμένος που υποδέχομαι τη Λίντα Γιακαρίνο ως τη νέα γενική διευθύντρια του Twitter!», έγραψε στον λογαριασμό του ο Μασκ.
«Θα επικεντρωθεί κυρίως στο επιχειρηματικό κομμάτι, ενώ εγώ θα ασχοληθώ με τον σχεδιασμό προϊόντων και νέων τεχνολογιών», πρόσθεσε.
Μετά την αγορά του Twitter από τον Μασκ, τον Οκτώβριο, διαφημιζόμενοι εγκατέλειψαν μαζικά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φοβούμενοι ότι οι διαφημίσεις τους θα εμφανιστούν δίπλα σε ανάρμοστο περιεχόμενο.
Ο Μασκ είχε παραδεχθεί νωρίτερα φέτος ότι τα διαφημιστικά έσοδα του μέσου μειώθηκαν δραματικά.
Ωστόσο έχει υποσχεθεί να μετατρέψει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε μία πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης.
(απεμπε-EPA photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλοδαπός κλεψε το πορτοφόλι από 27χρονη υπάλληλο του αεροδρομίου «Μακεδονία»
- Επιστροφή στη ποδοσφαιρική δράση με διήμερο-«φωτιά» στο Κύπελλο Ελλάδας
- Συνεχίζει να «βρυχάται» η Αίτνα – Νέα βίντεο με εκτόξευση τέφρας και ποτάμια λάβας
- Ρωσικά drones συνεχίζουν να καταστρέφουν νατοϊκά όπλα στο χιονοσκεπές ουκρανικό έδαφος, vid
- H γλυκιά Πριγκίπισσα Κάκο είναι η απάντηση της Ιαπωνίας στην Κέιτ Μίντλετον, vid
- Θρήνος στην Αμαλιάδα: Νεκρός ένας 35χρονος και τρεις τραυματίες έπειτα από τροχαίο δυστύχημα
- Με μία δυναμική είδηση για τα εμβόλια στα παιδιά μπήκε το 2026
- Μητσοτάκης: “Τα Θεοφάνεια μας δίνουν νέα δύναμη να μένουμε σταθεροί στην πορεία μας, σ’ έναν κόσμο αβέβαιο”
- Επόμενη μέρα στην Βενεζουέλα: Ήδη φάνηκαν πολλά για όσους μπορούν να δουν
- Παραβίαση του Χάρτη του ΟΗΕ καταγγέλλουν Βενεζουέλα και χώρες της Λατινικής Αμερικής – Η Αργεντινή στο πλευρό των ΗΠΑ









