Τεχνολογία βοηθά τα άτομα με διαταραχή λόγου

Μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία από κινεζική εταιρεία που θα βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους. Η Xiaomi αναπτύσσει παραπάνω την τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε φωνητικές εντολές και θα την αξιοποιήσει για να βοηθήσει άτομα με διαταραχή λόγου. Η κινεζική εταιρεία και τα AI Labs της (τα εργαστήρια που ασχολούνται με την εξέλιξη τεχνητής νοημοσύνης) αποκάλυψαν το σχέδιο «Own […]

Μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία από κινεζική εταιρεία που θα βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους.

Η Xiaomi αναπτύσσει παραπάνω την τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε φωνητικές εντολές και θα την αξιοποιήσει για να βοηθήσει άτομα με διαταραχή λόγου.

Η κινεζική εταιρεία και τα AI Labs της (τα εργαστήρια που ασχολούνται με την εξέλιξη τεχνητής νοημοσύνης) αποκάλυψαν το σχέδιο «Own My Voice».

Το «Own My Voice» θα ενισχύσει την επικοινωνία σε άτομα με προβλήματα διαταραχής λόγου. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μια προσαρμοσμένη φωνή, που θα βασίζεται στη δική τους, αντί για μία άλλη ουδέτερη φωνή που μπορεί κανείς να βρει σε διάφορες άλλες εφαρμογές.

Όταν αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως το πρόγραμμα, ο μηχανισμός μετατροπής κειμένου σε φωνή θα γίνεται ολοένα και καλύτερος και θα μαθαίνει τις ανάγκες κάθε χρήστη για να προσαρμόζεται στα ξεχωριστά δεδομένα.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί