Οι εταιρίες που συμμετέχουν στην ψηφιακή εκθεσιακή διοργάνωση παρουσιάζουν 2,7 εκατομμύρια εκθέματα, τα οποία, είναι περισσότερα κατά 230.000 εκθέματα, σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση, όπως δήλωσε ο Σου Μπινγκ, εκπρόσωπος της έκθεσης.
Η δεκαήμερη έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 24η Απριλίου και είναι η τρίτη φορά που διοργανώνεται ψηφιακά, μετά από δύο διαδικτυακές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2020.
Οι διοργανωτές προετοίμασαν περίπου 60.000 ψηφιακά εκθεσιακά περίπτερα, με τη συμμετοχή περίπου 26.000 εκθετών από το εσωτερικό και το εξωτερικό της Κίνας, όπως δήλωσε ο Σου.
Το τμήμα των εισαγωγών διατηρεί το μέγεθος του, φιλοξενώντας 340 εταιρίες από 28 χώρες και περιοχές.
Στην αναφερόμενη ψηφιακή εκθεσιακή διοργάνωση παρουσιάζονται 820.000 νέα προϊόντα, περίπου 90.000 περισσότερα από την τελευταία έκθεση.
Οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν 137 παρουσιάσεις νέων προϊόντων από 85 σημαντικές εταιρίες μέσω φωτογραφιών, βίντεο, αλλά και τρισδιάστατων τεχνολογιών (3D), όπως και τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR).
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ο στρατός μας θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας», επιμένει ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας
- Και οι Ινδοί θέλουν να μπουν στο δημόσιο: 8.000 υποψήφιοι έδωσαν εξετάσεις σε διάδρομο προσγείωσης, vid
- Τον απήγαγαν για να τον στείλουν στο μέτωπο: Συγκλονίζουν τα ουρλιαχτά της γυναίκας του, vid
- Συνδυασμό Τεχνητής Νοημοσύνης και ανθρώπινου παράγοντα θέλει η Κεραμέως
- Λονδίνο: Αστυνομικοί πήραν… σηκωτή τη Γκρέτα, vid
- Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 124 εκατ. ευρώ καταβλήθηκαν σε 1,17 εκατ. δικαιούχους
- «Για όλα φταίει ο Πούτιν»: Η αλήθεια για τα φετινά Χριστούγεννα στην Ευρώπη – Video
- Τσίπρας σε φοιτητές της Παντείου: Χρειάζεται «σοκ δημοκρατίας» και συμμετοχής
- ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία (1Κ/2024)
- Ατύχημα με ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ στην Αθήνα – Σοβαρά τραυματίας ένας άνδρας
Κύρια Θέματα









