Την τοποθέτηση έξυπνων πινακίδων οδοσήμανσης παρουσίασε το πρωί, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Παρών ήταν και ο Σάββας Τορτοπίδης, εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, η οποία έκανε τη δωρεά του έργου.
Πρόκειται για πινακίδες οδοσήμανσης, οι οποίες γράφουν σύντομα ιστορικά στοιχεία για την ονομασία τους, ενώ με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικότερα πληροφορίες. “Όλοι απολαμβάνουμε μια βόλτα στην Τσιμισκή αλλά κανείς δεν ξέρει πώς πήρε την ονομασία αυτή η οδός. Αυτό θέλει να επιλύσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχικά στο κέντρο της πόλης και σταδιακά σε όλο το Δήμο. Η ιστορία που κουβαλάει η πόλη, έλειπε από την πληροφορία του Δήμου” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Για τις νέες πινακίδες οδοσήμανσης μίλησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, Σάββας Τορτοπίδης: “Με χαρά δεχθήκαμε την ιδέα του δημάρχου να τοποθετηθούν αυτές οι πινακίδες. Αυτό το έργο βρίσκεται στο πλαίσιο ‘καθημερινές δράσεις’ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον“.
newsit/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eurobasket: Βαριά ήττα με 68-94 για την Εθνική στον ημιτελικό με την Τουρκία
- Η Κίνα καταδίκασε τον διάπλου αμερικανικού και βρετανικού πολεμικού πλοίου του Στενού της Ταϊβάν
- Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος που έπεσε από τα 8 μέτρα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
- Έκανε «3.000 αιτήσεις» για δουλειά χωρίς επιτυχία και αγανάκτησε – Δείτε το viral video στο Tik Tok
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση καθαρισμού της Ν. Παραλίας από τις μουντζούρες- «Ο δημόσιος χώρος είναι το μεγάλο σπίτι μας»
- Οι αιωνόβιοι σπάνε ρεκόρ στην Ιαπωνία – Έφτασαν σχεδόν τους 100.000, ενώ ο πληθυσμός μειώνεται
- Γεωπολιτικές αναταράξεις: Νέα ευκαιρία για την Ρωσία σε περιοχή επιρροής ΗΠΑ και Βρετανίας!
- Eurobasket: Ο Ευτύχης Μπλέτσας δίνει τον παλμό των Ελλήνων στη Λετονία – “Σήκωσε το…”, vid
- Το Ισραήλ απορρίπτει το ψήφισμα του ΟΗΕ για λύση δύο κρατών στο παλαιστινιακό – “Η ΓΣ είναι ένα πολιτικό τσίρκο”
- Νέο σύστημα ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Ελλάδα πρότεινε αρχηγός κόμματος
Κύρια Θέματα

















