Μπορείς να παρακολουθείς την εγκυμοσύνη σου μέσα από το ρολόι σου;

Η Garmin προσθέτει τη δυνατότητα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης ως επέκταση της παρακολούθησης του έμμηνου κύκλου, για μια πιο ολιστική οπτική της υγείας και της φυσικής κατάστασης της γυναίκας από ένα smartwatch.

Η Garmin ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία παρακολούθησης της εγκυμοσύνης, δίνοντας στις μέλλουσες μητέρες μια ολοκληρωμένη εικόνα της εγκυμοσύνης τους σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα υγείας, ευεξίας και δραστηριότητας. Μέσω της εφαρμογής του Garmin Connect™ και συμβατού Garmin smartwatch, οι μέλλουσες μητέρες μπορούν να καταγράφουν συμπτώματα σχετιζόμενα με την εγκυμοσύνη, να σημειώνουν τις κινήσεις του μωρού, να δημιουργούν τις προσωπικές τους υπενθυμίσεις, να λαμβάνουν συμβουλές άσκησης και διατροφής και πολλά άλλα. Σχεδιασμένη από γυναίκες για γυναίκες, η λειτουργία παρακολούθησης εγκυμοσύνης είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία της Garmin για την υγεία της γυναίκας και ακολουθεί την ανακοίνωση της παρακολούθησης του έμμηνου κύκλου του 2019.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εισάγετε την εκτιμώμενη ημερομηνία τοκετού και παρακολουθήστε την πρόοδο στο χρονικό διάγραμμα εγκυμοσύνης που περιλαμβάνει το μέγεθος του μωρού συγκρίνοντάς το με φρούτα και λαχανικά.
  • Μαθαίνετε πως οι μετρήσεις φυσικής κατάστασης και απόδοσης διακυμαίνονται κατά την εγκυμοσύνη με τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών, να παρακολουθείτε την ενυδάτωση ή να ακόμα και να σταματάτε πλήρως την κατάσταση προπόνησης.
  • Λαμβάνετε πληροφορίες για τα συμπτώματα που θα πρέπει να αναμένετε και συμβουλές διατροφής. Προαιρετικά μπορείτε να λαμβάνετε εβδομαδιαίες συστάσεις βάρους.
  • Δημιουργείτε εξατομικευμένες υπενθυμίσεις που αποστέλλονται στο smartwatch σας για να πίνετε νερό, να καταγράφετε τα συμπτώματά σας, να κάνετε τις ασκήσεις Kegel και άλλα.
  • Μπορείτε να εισάγετε περισσότερα από 30 συμπτώματα, 3 τύπους κίνησης του εμβρύου, επίπεδα ζαχάρου, σημειώσεις και πολλά άλλα. Λάβετε μία περίληψη των συμπτωμάτων που καταγράψατε για τη μοιραστείτε εύκολα με το γιατρό σας.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Παρακολούθησης Εγκυμοσύνης από το Connect IQ για να εισάγετε πληροφορίες από το συμβατό σας smartwatch.
  • Η εφαρμογή Χρονομέτρου Συσπάσεων (Contraction Timer) του Connect IQ app επιτρέπει στη μητέρα και τη μαία της να παρακολουθούν τη διάρκεια και τη συχνότητα των συσπάσεων τοκετού από ένα συμβατό Garmin smartwatch.

“H Garmin παραμένει δεσμευμένη να δημιουργεί προϊόντα και λειτουργίες για γυναίκες σε όλες τις φάσεις της ζωής τους,” δήλωσε η Susan Lyman, αντιπρόεδρος marketing καταναλωτικών προϊόντων της Garmin. “Η θετική πληροφόρηση που λάβαμε όταν παρουσιάσαμε τη λειτουργία καταγραφής του έμμηνου κύκλου, ήταν μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι γυναίκες καταναλωτές αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να βελτιώσουν την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση. Ελπίζουμε ότι αυτή η λειτουργία παρακολούθησης εγκυμοσύνης, βοηθάει τις γυναίκες να κατανοήσουν πώς η εγκυμοσύνη τους συνδέεται με το δραστήριο τρόπο ζωής τους και τη συνολική ευεξία τους.”

Για τις γυναίκες που διατηρούν ένα πρόγραμμα εξάσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, το Garmin Connect προσφέρει πρόσθετους τρόπους για να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις εντός της εφαρμογής και των υποστηριζόμενων συσκευών που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να:

  • Κάνουν παύση της καταγραφής της κατάστασης προπόνησης, αφού πολύ συχνά μειώνεται με την αυξημένη καρδιακή συχνότητα και τον όγκο του αίματος που προέρχεται από την εγκυμοσύνη.
  • Ενεργοποιούν ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών για δραστηριότητες ώστε οι μέλλουσες μητέρες να παρακολουθούν την καρδιακή τους συχνότητα και να μένουν εντός των ορίων που συστήνει ο γιατρός τους.
  • Προσαρμόζουν τον ημερήσιο στόχο ενυδάτωσης.

Η λειτουργία παρακολούθησης εγκυμοσύνης ενεργοποιείται από την εφαρμογή Garmin Connect σε συμβατό smartphone εντός της λειτουργίας παρακολούθησης έμμηνου κύκλου, επιτρέποντας στις γυναίκες να μεταβαίνουν εύκολα από την καταγραφή του κύκλου τους στην παρακολούθηση της εγκυμοσύνης τους. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε μερικά από τα πιο δημοφιλή smartwatch Garmin, όπως Venu®, vívoactive®, Forerunner® και fēnix® μέσω του καταστήματος Connect IQ. Είναι επίσης διαθέσιμη για τη σειρά vívomove® μέσω του widget παρακολούθησης υγείας για γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

elle/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί