Θα παρουσιάσει νέα γενιά Avatar o Ζούκερμπεργκ;;; To story στο Instagram που έχει προκαλέσει φρενίτιδα

Φρενίτιδα στους λάτρεις της τεχνολογίας έχει προκαλέσει ένα story που ανήρτησε στο Instagram ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τον ίδιο να εξηγεί ότι είναι μια εικόνα από «κάτι που ετοιμάζουμε».

Στο story αυτό φαίνεται να κρατάει έναν πίνακα αντίστροφης μέτρησης, στον οποίο αποτυπώνεται ότι υπολείπονται 1 ημέρα και 1 λεπτό για να αποκαλύψουν κάτι… Συγκεκριμένα γράφει πάνω από το ρολόι αντίστροφης μέτρησης: “sharing what we have been working with”, δηλαδή “θα αποκαλύψουμε πάνω σε τι εργαζόμαστε”.

Έτσι, σύμφωνα με την «αντίστροφη μέτρηση» στη φωτογραφία η αποκάλυψη του αφεντικού της Meta αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενδεχομένως να προαναγγέλλει την τρίτη εκδοχή της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Quest.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2022 είχε δηλώσει ότι «έχουμε ομάδες παραγωγής που εργάζονται για τις επομενες γενιές της εικονικής πραγματικότητας και το πώς θα είναι το Quest 3 και το Quest 4».

«Αυτό που περιμένω με αγωνία για τις μελλοντικές εκδοχές είναι να μπορούμε να “πιάσουμε” τις εκφράσεις των ματιών και του προσώπου γιατί αν είσαι χαρούμενος, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή έχει όλους τους αισθητήρες για να δημιουργήσει “πραγματικά” άβαταρ (που θα αποτυπώνουν τα συναισθήματά σου) ώστε να μπορείς να επικοινωνείς σωστά» είχε προσθέσει ο Ζούκερμπεργκ.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί