Διαφημίζουν κατά κόρον τους “εξωγήινους” – Ποιες θεωρούνται οι πόλεις hotspot για UFO του Ηνωμένου Βασιλείου…

Έρευνα από το National Geographic, στην οποία ρωτήθηκαν 2.000 ενήλικες για το αν έχουν δει "εξωγήινους". Δείτε τα ευρήματα

Η Σκωτία είναι στο νούμερο ένα της λίστας, με το 18 τοις εκατό των κατοίκων στο Εδιμβούργο ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει κάτι απόκοσμο στον ουρανό. 

Από την άλλη Λονδίνο και Λέστερ ήρθαν δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα στη λίστα, με 14 και 12 τοις εκατό, σύμφωνα με την έρευνα που ανέθεσε το National Geographic.

Η Λέστερ, που ήρθε δεύτερη στη λίστα, απέχει μόλις μια ώρα οδικώς από το Bonsall στο Derbyshire. Το χωριό ονομάστηκε το «καυτό σημείο των UFO» του Ηνωμένου Βασιλείου τον περασμένο μήνα, καθώς ήταν κεντρικό σε πολυάριθμες θεάσεις όλα αυτά τα χρόνια. 

Λίγοι λιγότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, ενώ το 10% ισχυρίστηκε ότι έχει δει κάτι «ασυνήθιστο».

ΠΟΙΕΣ ΟΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

  1. Εδιμβούργο – 18 τοις εκατό
  2. Λέστερ – 14 τοις εκατό
  3. Λονδίνο – 12 τοις εκατό
  4. Σέφιλντ – 11 τοις εκατό
  5. Νιούκαστλ – 10 τοις εκατό
  6. Λιντς – 10 τοις εκατό
  7. Μάντσεστερ – 8 τοις εκατό
  8. Μπέρμιγχαμ – 7 τοις εκατό
  9. Μπρίστολ – 7 τοις εκατό
  10. Γλασκώβη – 3 τοις εκατό

Επιπλέον, το 59 τοις εκατό αυτών των ανθρώπων πιστεύει ότι η περίεργη συνάντησή τους ήταν εξωγήινης προέλευσης.

Το τελευταίο διάστημα όλοι και περισσότερο τα ΜΜΕ και οι επιστήμονες ασχολούνται με το θέμα των “εξωγήινων”. Πρόσφατα επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια είπαν ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τη Γη το 2029.

Ο Nick Pope, πρώην ερευνητής UFO για το Υπουργείο Άμυνας, είπε: «Τα UFO είναι μεγάλα νέα τώρα, και πολλοί άνθρωποι αναφέρουν -και μερικές φορές κινηματογραφούν- εξαιρετικά πράγματα. 

«Ενώ πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι αυτές οι θεάσεις περιλαμβάνουν εξωγήινη ζωή, οι περισσότερες περιπτώσεις αποδεικνύονται λανθασμένες ταυτοποιήσεις.

«Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει έξυπνη ζωή αλλού στο σύμπαν, και παρόλο που οι τεράστιες αποστάσεις κάνουν την άμεση επαφή μια πρόκληση, η συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό θα ήταν το μεγαλύτερο γεγονόες στην ανθρώπινη ιστορία».

Άλλα συμπεράσματα της έρευνας για το τι πιστεύει ο κόσμος για τους “εξωγήινους”

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ανθρωπότητα κάποια στιγμή θα έρθει σε επαφή με εξωγήινους και περίπου ένας στους τρεις θέλει  να ξαναρχίσει το έργο UFO του Υπουργείου Άμυνας στη Βρετανία.

Το τμήμα αποκλείστηκε το 2009 μετά από σχεδόν 60 χρόνια επίσημης έρευνας και ερευνών.

Ένα άλλο 21 τοις εκατό φοβάται ότι οι “εξωγήινοι” θα χρησιμοποιήσουν τον πλανήτη για πρώτες ύλες και το 11 τοις εκατό δεν θα εκπλαγεί αν έβλεπε ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή να σκλαβώνεται.

Σχέδιο είπαν ότι θα φτιάξουν επιστήμονες για τον τρόπο αντίδρασης σε περίπτωση που έρθουν οι εξωγήινοι

Τον Νοέμβριο, μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του St Andrews είπε ότι θα καταρτίσει ένα σχέδιο για το τι πρέπει να κάνουμε εάν συναντήσουμε εξωγήινους εδώ στη Γη.

Στον ιστότοπό τους , γράφουν ότι οι άνθρωποι είναι «εντελώς απροετοίμαστοι» για επαφή με ευφυή ζωή από άλλους κόσμους.

Η έρευνα του National Geographic ανατέθηκε πριν από τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ «UFO’s: Investigating the Unknown», που θα προβληθεί στη Βρετανία στις 2 Μαΐου.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί