Τσακαλώτος: Μπορώ να εγγυηθώ ότι εμείς θα είμαστε εκεί κάθε φορά, σε κάθε περίσταση, να δίνουμε τον αγώνα για τους πολλούς

Τι ανέφερε σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα Voria, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Η ευθύνη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια δημοκρατία είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον στην παρούσα κατάσταση, με μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία η οποία εξακολουθεί να εφαρμόζει μια ακραία νεοφιλελεύθερη ατζέντα, τελευταίο “επίτευγμα” της οποίας είναι το εργασιακό νομοσχέδιο που προτίθεται να ψηφίσει άμεσα. Μπορώ να εγγυηθώ ότι εμείς θα είμαστε εκεί κάθε φορά, σε κάθε περίσταση, να δίνουμε τον αγώνα για τους πολλούς, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του κόσμου», σημειώνει σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα Voria, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Η ύπαρξη ενός πολιτικού σχεδίου με ορίζοντα το 2026, ενός σχεδίου για την ταυτότητά μας, τις κοινωνικές μας αναφορές, τον προγραμματικό μας λόγο, θα δώσει ελπίδα και όραμα στον κόσμο και θα κάνει τον αντιπολιτευτικό μας λόγο πιο αιχμηρό. Γιατί ένα μέρος της εκλογικής επιτυχίας του κ. Μητσοτάκη, οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο ότι ο κόσμος δεν πιστεύει ότι μπορεί να έχει κάτι καλύτερο από τα διάφορα pass. Θέλει να είναι διαφορετικά, αλλά δεν πιστεύει ότι μπορεί», τονίζει και προσθέτει:

«Οι περιοδείες μου στην επαρχία με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου αλλά ταυτόχρονα με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι οι ανάγκες των ανθρώπων είναι παντού οι ίδιες. Υφίστανται, ωστόσο, κάτω από διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες, και αυτές είναι που επιβάλλουν την διαφορετική αντιμετώπισή τους. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι αξίες, οι ιδέες και οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλυτερέψουν τη ζωή όλων, όπου και αν ζουν».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί