Ανακατωσούρα έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να φωνάζει συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ!!!
Το περιστατικό συνοδεύτηκε από την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου!!!
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μάντζος σε ανάρτησή του στο Twitter τονίζει τα εξής:
«Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;».
Ο κ. Μάντζος, παράλληλα, ανήρτησε και το σχετικό βίντεο όπου εμφανίζεται ο κ. Οικονόμου να φωνάζει… διάφορα για το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλουμε να διαταραξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life; pic.twitter.com/jAWhMAI7ZW
— Dimitris Mantzos (@Mantzos) April 15, 2023
Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έγραψε:
«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά την στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.
ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να την διαψεύσεις, θα σε νικήσει».
Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) April 15, 2023
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Β. Κορκίδης: Ο «γόρδιος δεσμός» των αγροτικών μπλόκων θα λυθεί μόνο με διάλογο
- Νέα στήριξη στα δημόσια ΑΕΙ, με έκτακτη επιχορήγηση και 450 προσλήψεις
- Ισραήλ: Η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος στη Γάζα σε ξένους δημοσιογράφους χωρίς συνοδεία
- Ο Μακρόν δεν εγκρίνει τον τρόπο σύλληψης του Μαδούρο αλλά «είναι καλή είδηση για τους Βενεζουελάνους»
- Μακεδονία: Ανοιχτά για τα Θεοφάνεια τα μπλόκα των αγροτών, πολύωροι αποκλεισμοί σήμερα
- Από τον Καναδά στην Ουκρανία: Αυτή διόρισε ο Ζελένσκι ως σύμβουλο οικονομικής ανάπτυξης
- Ταγιάνι – Ιταλία: «Η αμερικανική επέμβαση στην Βενεζουέλα, βάσει της απειλής που διέκριναν οι ΗΠΑ, είναι νόμιμη»
- O γιος του Μαδούρο καλεί τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο: “Θέλουν να μας δουν αδύναμους”
- Κίνα: Το εμπόριο και η Βόρεια Κορέα στην ατζέντα της επίσκεψης του Νοτιοκορεάτη προέδρου στο Πεκίνο
- Σ. Φάμελλος για λαϊκές αγορές: Η κυβέρνηση στέλνει τους καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ









