Ανακατωσούρα έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να φωνάζει συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ!!!
Το περιστατικό συνοδεύτηκε από την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου!!!
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μάντζος σε ανάρτησή του στο Twitter τονίζει τα εξής:
«Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;».
Ο κ. Μάντζος, παράλληλα, ανήρτησε και το σχετικό βίντεο όπου εμφανίζεται ο κ. Οικονόμου να φωνάζει… διάφορα για το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλουμε να διαταραξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life; pic.twitter.com/jAWhMAI7ZW
— Dimitris Mantzos (@Mantzos) April 15, 2023
Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έγραψε:
«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά την στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.
ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να την διαψεύσεις, θα σε νικήσει».
Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) April 15, 2023
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Ισόβια κάθειρξη στον νοσηλευτή που σκότωσε 10 ασθενείς του – Είχε κάνει απόπειρα για άλλους 27
- Η κοινή γνώμη αγχώνεται! Δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα – Ο Ρέμος θα… ανάψει το δέντρο στην Αριστοτέλους
- Τα νεότερα από τον οδηγό που έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γαλλία.
- Κ. Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026 – “Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ευκαιρία για χώρες όπως η Ελλάδα”
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση
- «Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Τα δύο στοιχεία του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης που φοβίζουν
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια









