Τέμπη: Συζήτηση σήμερα στη Βουλή για την πρόταση του ΚΚΕ για Εξεταστική Επιτροπή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Σήμερα Τετάρτη 15/11 στις 10:00 το πρωί θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης του ΚΚΕ, για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπως αποφάσισε τη Δευτέρα η Διάσκεψη των Προέδρων.

Τον χρόνο έναρξης της εξεταστικής Επιτροπής και λήξης του χρόνου διερεύνησης της υπόθεσης, πρόκειται να καθορίσει η Ολομέλεια.

Η πρόταση του ΚΚΕ αναμένεται να γίνει δεκτή, καθώς αναμένεται ότι θα στηριχθεί από τη ΝΔ και την Πλεύση Ελευθερίας, όπως έχει δηλώσει για το μεν κυβερνών κόμμα ο εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και για την Πλεύση Ελευθερίας, η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόταση που κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΚΚΕ, αναφέρει πως «είναι επιβεβλημένη η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής από τη Βουλή για να διερευνηθούν όλες οι πλευρές που σχετίζονται με το έγκλημα των Τεμπών, σε συνδυασμό και με την παράλληλη διερεύνηση από την ποινική Δικαιοσύνη καθώς και τη μήνυση που έχει υποβληθεί από τους συγγενείς των θυμάτων, στην οποία περιέχονται σημαντικά στοιχεία».

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί