Κόντρα Βούλτεψη-Σπίρτζη: «Και η Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης» – «Το σχέδιο της ΝΔ είναι για αεριτζήδες»

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία και του Χρήστου Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους σε τηλεοπτικό πάνελ.

Ο λόγος ήταν η αναφορά στο θέμα της κοστολόγησης των προγραμμάτων των κομμάτων από το Γενικό Λογιστήριο του Κρατους αλλά και το ζήτημα του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε μεταξύ άλλων. «Να πάμε όπου θέλει ο κ. Τσίπρας, το γάντι είναι σηκωμένο, εμείς έχουμε πει να πάμε. Έρχεται όμως και βάζει όρο για ντιμπέιτ. Τι σχέση έχει το ντιμπέιτ; Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια κάλπη που έχει δείξει διαφορά 20 μονάδων. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε όλο αυτό το διάστημα να μας βρίζει, να επιτίθεται πως τίποτα δεν κάναμε καλά. Ούτε στην πανδημία, ούτε στην οικονομία, ούτε στην ενέργεια… Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης. Αντί να φτιάξει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα και να πάει στις εκλογές με ένα πρόγραμμα, πήγε στις εκλογές με βρισιές. Πήραν την απάντηση και πάλι λένε τα ίδια».

Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα σχέδιο που είναι για “αεριτζήδες””.

Δείτε το σχετικό video από το τηλεοπτικό κανάλι mega:

(photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί