Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Θα δείξουν την «έξοδο» στην Πόπη Τσαπανίδου;;; Όλο το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες εισηγήσεις να αλλάξει όλο το επικοινωνιακό επιτελείο δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας, μετά αυτό που χαρακτηρίστηκε ως εκλογική καθίζηση στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Τις αλλαγές είχε προεξοφλήσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, που βρίσκει την αξιωματική αντιπολίτευση να έχει πέσει στο 20%.

Μια από τις πρώτες κινήσεις που επισπεύδονται στην Κουμουνδούρου είναι και η αλλαγή στην επικοινωνιακή πολιτική. Ακούστηκαν φωνές να αποσυρθεί ακόμη και η Πόπη Τσαπανίδου, στην οποία ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες για την εκλογική συντριβή. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρεται ότι οι πιέσεις για αντικατάσταση της κυρίας Τσαπανίδου πιθανόν να προέρχονται από την εσωκομματική αντιπολίτευση και την ομάδα των «53+».

Αναφέρεται ότι στελέχη του κόμματος συμβουλεύουν τον κ. Τσίπρα να βγάλει μπροστά στην επικοινωνία νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτευσαν στις εκλογές, όπως την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο, ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές άλλοι θα επιθυμούσαν στη θέση του εκπροσώπου Τύπου να βρεθεί ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής.

(με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί