Κάλεσμα Μπογδάνου σε Κασιδιάρη; Τι δήλωσε για τα απαγορευμένα κόμματα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Alpha 989,

ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λίγες ώρες μετά την απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο στο κόμμα του λόγω του ονόματος και του συμβόλου του τόνισε πως «μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια», ενώ χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό και το κόψιμο του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα, στις «διωκόμενες πατριωτικές δυνάμεις» όπως τις χαρακτήρισε, να βρουν κοινό έδαφος, απευθύνοντας ενδεχομένως κάλεσμα στον Ηλία Κασιδιάρη να συμπορευτούν στις δεύτερες εκλογές.

Για το κόμμα του είπε:

«Ο Άρειος Πάγος συμπεριλαμβάνει στην απόφασή του αδικαιολόγητες και αβάσιμες αιτίες, δηλαδή το ξαναλέω, είναι δυνατόν να λέει ο Άρειος Πάγος ο ήλιος της Βεργίνας τη στιγμή που το 2009 κατέβασε κόμμα με σήμα τον ήλιο, πώς γίνονται αυτά τα πράγματα; Επίσης να δούμε τι θα γίνει με το κόμμα της κυρίας Λατινοπούλου. Δεν έχω ένα κόμμα προγενέστερο της κυρίας λατρεία λέει που λέγεται πατρίδα; Εδώ έχουμε δύο σκεπτικά. Ξεκινήσαμε τον τελευταίο καιρό να ανεβαίνουμε διαρκώς, αυτό είναι κάτι το οποίο το σύστημα το θεώρησε απειλητικό και λύθηκε μέσα από σκοτεινές διαδρομές. Δεν ήθελα να το πιστέψω εγώ αυτό το πράγμα ότι δεν είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι είναι λίγο διαφορετικά».

Στις εκλογές θα είμαστε παρόντες, τόνισε, και απηύθυνε κάλεσμα, στις «διωκόμενες πατριωτικές δυνάμεις» να βρουν κοινό έδαφος.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί