Εκλογές 2023 – Μπιμπίλας: “Η Κωνσταντοπούλου θα με τοποθετήσει πρώτο στη λίστα σε άλλη περιοχή” (video)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υποστήριξε πως στις επερχόμενες εκλογές θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση της λίστας, στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, σε διαφορετική περιοχή από εκείνη που βρέθηκε υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την τοποθέτησή του σε εκλόγιμη θέση στις επερχόμενες εκλογές, όπου θα είναι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως θα τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της λίστας, σε διαφορετική μάλιστα περιοχή από εκείνη που βρέθηκε υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας πως -εφόσον το κόμμα “μπει” στη Βουλή-, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βουλευτής κατά την επόμενη τετραετία.

“Είμαι τοποθετημένος, πρώτος, σε άλλη περιοχή των Αθηνών… Δεν μπορώ να την πω! Δεν ‘τρώω’ κανέναν… Θα συμβεί αυτό και σε άλλα κόμματα. Έχει το δικαίωμα το κάθε κόμμα να το κάνει. Δίνει τη δυνατότητα ο νόμος… Κατά πάσα πιθανότητα θα εκλέξει βουλευτή…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω video από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1:

(με πληροφορίες από news247. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί