Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο για καταγγελία συνεργασίας δύο βουλευτών του κόμματος με το Τουρκικό προξενείο

Ο κ. Σκέρτσος κάλεσε μάλιστα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, αναφέρθηκε σε θέμα “που αφορούν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης” και ειδικότερα σε δύο “υποψήφιους εκλεγμένους πλέον βουλευτές του κόμματός του ΣΥΡΙΖΑ” λέγοντας ότι “είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου”. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Ο κ. Σκέρτσος κάλεσε μάλιστα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως αν ο κ. Μητσοτάκης ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη «θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά (όπως φάνηκε) στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020».

«Αντ’ αυτού επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής. Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί του»,

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί