«Αλέξη κάνε κάτι»!!! Άγχος και αγωνία πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κουμουνδούρου

Τι σκέφτεται ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ...

Πολύ βαρύ εξακολουθεί να παραμένει το κλίμα στην Κουμουνδούρου!

Όλοι μιλούν για την συντριπτική ήττα από την Νέα Δημοκρατία και για τα ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει για να πάρει πίσω τις ψήφους του.

Σκέφτονται κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί όχι να κερδίσει, αλλά να μαζέψει κάπως την διαφορά!

Όπως διαρρέουν πληροφορίες, πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κουμουνδούρου υπάρχει ένταση και άγχος! Σοβαρό άγχος! «Και τώρα Αλέξη τι κάνουμε;;;» είναι μια από τις ερωτήσεις που δεσπόζουν.

Μάλιστα, ετέθη θέμα για «συλλογική ηγεσία» από κάτω, από μερίδα στελεχών!

Επίσημα ακόμα αυτό δεν έχει συζητηθεί, καθώς αναμένεται πρώτα να συνεδριάσουν τα κομματικά όργανα.

Στις τάξεις των 53 του Ευκλείδη Τσακαλώτου, έχει ξεδιπλωθεί μεγάλη συζήτηση για τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα και συνολικά της ηγετικής ομάδας που έχει δίπλα του.

Πάντως αυτό που επικρατεί προς ώρας είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖ στις κάλπες του Ιουνίου και βλέπουμε.

«Κάνε κάτι», του λένε πολλοί στην Κουμουνδούρου, σε ενοχλητικό, πολλές βαθμό, καθώς η αγωνία είναι διάχυτη!!!

Από την πλευρά του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έχει θέσει ακόμα θέμα για τον Τσίπρα, καθώς με τις δεύτερες εκλογές μπροστά, κάτι τέτοιο θα έφερνε ακόμα περισσότερη θύελλα!

Αυτό που μπορεί να κάνει στην παρούσα φάση, ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να πάρει «σκούπα» και να αλλάξει πράγματα εδώ και τώρα, με το βλέμμα στην Δευτέρα, ημέρα που θα προκηρυχθούν οι νέες εκλογές!!

Θέλει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στους ψηφοφόρους του!!!

Το εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο ακούει από στελέχη κοντά του πως χρειάζεται ένα σοκ για να συνέλθει το κόμμα. Ειδικά την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμονεύει για να πάρει πίσω ακόμα περισσότερες ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί