“Στόχος η ιδεολογική και πολιτική ήττα του καθεστώτος Μητσοτάκη”
Τα Ιωάννινα επισκέφθηκε τη Δευτέρα η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με μέλη και φίλους του κόμματος, σε έναν ακόμα σταθμό στις περιοδείες της σε πόλεις όλης της χώρας.
Η ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η μαχητική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση της ΝΔ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης της Έφης Αχτσιόγλου με τους πολίτες.
Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τόνισε ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μετατρέπει τη μιζέρια και την ανασφάλεια σε κανονικότητα» και επισήμανε ότι πρέπει «να βάλουμε μπροστά τον μεγάλο στόχο, την ήττα, ιδεολογική και πολιτική, του καθεστώτος Μητσοτάκη. Είναι η αναγκαία προϋπόθεση για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας για ένα καλύτερο μέλλον, με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερες ανισότητες για όλους».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
- ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση πολιτών για ψηφιακή απάτη μέσω e-mail – Οδηγίες στους ασφαλισμένους
Κύρια Θέματα

















