Με εντυπωσιακή ψυχραιμία, η γυναίκα… κατάπιε το έντομο, έκανε έναν μορφασμό και συνέχισε να εκφωνεί τις ειδήσεις. Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στα social media και έγινε viral.
Το βίντεο με το ατύχημα της παρουσιάστριας έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς η Νάσερ έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter με τη… μοιραία πτήση της μύγας. «Το μοιράζομαι γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο αυτές τις ημέρες. […] κατάπια μια μύγα “στον αέρα” σήμερα. (Ένα πρόβλημα του πρώτου κόσμου, δεδομένης της είδησης την οποία παρουσίαζα)», έγραψε η Νάσερ. Η είδηση στην οποία αναφέρεται αφορούσε τις πλημμύρες που βιώνει το Πακιστάν.
Sharing because we all need a laugh these days. Turns out it's not just @fordnation, I swallowed a fly on air today.
— Farah Nasser (@FarahNasser) August 29, 2022
(Very much a first world problem given the story I'm introducing). pic.twitter.com/Qx5YyAeQed
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα
- Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι κρατούν το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά την εκεχειρία
- «Μπλόκο» στα social media για τους κάτω των 15 ετών και στο βάθος σύνδεση με την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα!
- ΟΗΕ: Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός εργάζεται για έναν μηχανισμό ασφαλούς διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ
- «Παταγώδης αποτυχία»: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Νετανιάχου λόγω Ιράν
- Σαλβίνι: «Πρέπει να αποφασιστεί μερική αναστολή του Σύμφωνου Σταθερότητας»
- Το Κρεμλίνο χαιρέτησε την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη
- «Βόμβα» από Ρωσία: Έχουν «ξεκινήσει μυστικές συζητήσεις» στην ΕΕ για την δημιουργία πυρηνικών όπλων
- Τοποθετούνται γιατροί οπλίτες θητείας στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίας Ρουμέλης και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων









