Ο πλανήτης Χ κινείται γρήγορα προς την γη;;; ΒΙΝΤΕΟ

«Θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη», υποστηρίζουν ερευνητές…

Κατά την διεξαγωγή έρευνας για κινήσεων του περιβόητου πλανήτη «Χ» από το παρατηρητήριο Βlack Βirch της Νέας Ζηλανδίας. Ο dr Ηarrington, ανέπτυξε επιθετικό καρκίνο και πέθανε πριν προλάβει να αναφέρει τα ευρήματά του.

Ο μυστηριώδης πλανήτης είναι κρύος, δεν ρίχνει φως και χρειάζεται ένα υπέρυθρο τηλεσκόπιο ακόμη και για να τον δούμε, αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική σε ένα θέμα που επανέρχεται δυναμικά στο πορσκήνιο, την ώρα που σημαντικά θέματα ταλανίζουν τον πλανήτη και τον προετοιμάζουν για μια νέα εποχή!

 Όπως ανέφερε η Washington Post το 1983: –«Όταν οι επιστήμονες είδαν για πρώτη φορά το μυστηριώδες σώμα και υπολόγισαν ότι θα μπορούσε να είναι κοντά στα 50 τρισεκατομμύρια μίλια, υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι μπορεί να κινείται προς τη γη. Εάν ακόμα εξακολουθεί  να κινείται προς τη γη, όπως αναφέρθηκε από την “Washington Post”, θα μπορούσε ο πλανήτης «Χ» τελικά να έχει βαρυτική έλξη στην δική μας τροχιά; Τι είδους αλλαγές θα μπορούσαν να προκληθούν από αυτό;».

Ορισμένοι ερευνητές όπως ο Βart Cibrell, πιστεύουν ότι ο πλανήτης «Χ»,  κινείται γρήγορα προς την γη, καθώς διεξάγει την τροχιά του γύρω από τον Ήλιο και υποστηρίζει ότι θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην ζωή του πλανήτη μας. Αυτός και άλλοι (επιστήμονες), πιστεύουν ότι στον Dr Harrigton δόθηκε ένα στέλεχος ιογενούς καρκίνου και σκοτώθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, πριν μπορέσει να επιστρέψει και να αναφέρει την προσέγγιση του πλανήτη «Χ» στην γη, σύμφωνα πάντα με μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο, όπως το παρουσιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί