Ο ορισμός του “ζω επικίνδυνα”! Άνδρας κάνει γυμναστική κρεμασμένος από τον 12ο όροφο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, ένας άντρας φαίνεται να κάνει γυμναστική, κρεμασμένος από ένα μπαλκόνι πολυκατοικίας στον 12ο όροφο.


Ο 56χρονος άντρας από την πόλη Φαρινταμπάντ, στην πολιτεία Χαριάνα της Ινδίας, κρέμεται από τα κάγκελα και κάνει διατάσεις και βαθιά καθίσματα, προκαλώντας τρόμο σε όσους τον παρακολουθούν.
Το βίντεο τράβηξε ένας γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία και ειδοποίησε τις Αρχές, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους συγγενείς του άντρα να έχουν τον νου τους.


Το επικίνδυνο περιστατικό έγινε αμέσως viral κι άφησε με ανοιχτό το στόμα πολλούς χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, που έπαθαν σοκ από την απερισκεψία του 56χρονου.

«Αυτός ο άντρας χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, μιας και έχει χάσει το μυαλό του. Εάν το κάνει για πλάκα, τότε θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του. Κάποια παιδιά που θα δουν το βίντεο ίσως προσπαθήσουν να τον μιμηθούν» προειδοποίησε κάποιος σχολιαστής, θορυβημένος από το επικίνδυνο θέαμα του άντρα να κάνει γυμναστική κρεμασμένος από το μπαλκόνι του 12 ορόφου.


«Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο κόσμος μάς αποκαλεί απίστευτους Ινδούς. Ίσως να προπονείται για κάποιο τηλεοπτικό σόου ταλέντων. Σύντομα θα τον δούμε στην τηλεόραση» σχολίασε κάποιος άλλος.

(sputniknews – φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί