Μυστήριο με πιλότο που πήδηξε από το αεροπλάνο πριν από αναγκαστική προσγείωση και σκοτώθηκε (vid)

Έπεσε από 3.500 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο

Το πτώμα του βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού 30 μίλια νότια του αεροδρομίου Raleigh Durham, στην πόλη Fuquay-Varina – Έπεσε από 3.500 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ένας εκ των δύο πιλότων του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση, πήδηξε εκτός και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αμερικανικές αρχές στη Βορεια Καρολίνα.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Raleigh Durham την Παρασκευή, όταν ένα μικρό αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Δείτε τη στιγμή της ανώμαλης προσγείωσης:

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο, στο πιλοτήριο βρισκόταν μόνο ο ένας πιλότος. Ο άλλος πιλότος, ο 23χρονος Charles Hew Crooks βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού, σε απόσταση 30 μιλίων νότια από το αεροδρόμιο, στην πόλη Fuquay-Varina. Ο Crooks δεν φορούσε αλεξίπτωτο και οι αρχές πιστεύουν ότι το σώμα του έπεσε περίπου από τα 3.500 πόδια.

Τόσο η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διεξάγουν έρευνα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

skai/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί