Σηκώθηκε από καφετέρια για να δολοφονήσει έναν άντρα και το όπλο μπλόκαρε! Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ από Αλβανία

Αποκαλύφθηκε η κατάθεση του Πόλι Μπόριτς, του 52χρονου άντρα που συνελήφθη για την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας στο Ελμπασάν εναντίον του 50χρονου Ερμίρ Κέρτεζι.

Ενώπιον των ανακριτών, ο Μπόρις λέγεται ότι δήλωσε ότι πραγματοποίησε την επίθεση για να εκδικηθεί για τον αδελφό του, τον οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κέρτεζι είχε τραυματίσει πριν από περίπου 15 χρόνια, προκαλώντας σοβαρές συνέπειες στην υγεία του.

Ωστόσο ο Ermir Kërtez, αρνήθηκε την ύπαρξη συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ τους.

Ο 50χρονος δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών είχαν ομαλοποιηθεί εδώ και χρόνια και ότι ζούσαν δίπλα-δίπλα χωρίς προβλήματα ή συγκρούσεις το τελευταίο διάστημα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι ερευνητές προσπαθούν να επαληθεύσουν εάν η σύγκρουση που ισχυρίστηκε ο Μπόριτς ήταν πράγματι το κίνητρο της δολοφονίας ή εάν κρύβεται κάποια άλλη αιτία πίσω από το συμβάν.

Η αστυνομία επενέβη αμέσως μετά την επίθεση και συνέλαβε τον 52χρονο, ενώ ο Κέρτεζι κατάφερε να διαφύγει της απόπειρας δολοφονίας αφού το όπλο μπόκαρε.

Η εισαγγελία επαληθεύει επίσης τις καταθέσεις και των δύο μερών για να προσδιορίσει το κίνητρο και τις ποινικές ευθύνες.

Το υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταγράφει την απόπειρα και τα επακόλουθα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo:pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί